Využití geografických dat v marketingu - Poskočil, Petr; Traurig, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce ukazuje roli geografických dat v marketingu a jejich využití v jednotlivých marketingových činnostech. Součástí práce jsou i konkrétní ukázky možného využití geografických dat v této oblasti
Vedoucí práce: Michal Traurig
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: marketing; geografické informace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; geographical information; bachelor's theses