Ekonomika sportovní organizace FbS Olomouc - Krpcová, Markéta (2008)
Cílem práce je objasnit chod a vývoj ekonomiky konkrétní sportovní organize. Jedná se o občanské sdružení - florbalový klub FbS Olomouc. Teoretická část je zaměřená na výklad základních pojmů, právní rámec občanských sdružení a specifika ekonomiky sportovních klubů. Praktická část poté navazuje přímo na část teoretickou popisem sportovního klubu, výčtem základních ekonomických ukazatelů a podrobnějším zaměřením na vnitropodnikouvou ekonomiku klubu