Ekonomika sportovní organizace FbS Olomouc - Krpcová, Markéta; Komínek, Tomáš; Mariánek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je objasnit chod a vývoj ekonomiky konkrétní sportovní organize. Jedná se o občanské sdružení - florbalový klub FbS Olomouc. Teoretická část je zaměřená na výklad základních pojmů, právní rámec občanských sdružení a specifika ekonomiky sportovních klubů. Praktická část poté navazuje přímo na část teoretickou popisem sportovního klubu, výčtem základních ekonomických ukazatelů a podrobnějším zaměřením na vnitropodnikouvou ekonomiku klubu
Vedoucí práce: Tomáš Komínek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses