Inventarizace hmotného majetku Inventarizace hmotného majetku - Slavík, Tomáš; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce poskytuje informace a poznatky z inventarizačního procesu. Podrobně mapuje teoretický rámec inventarizace jak na bázi legislativní, tak i prostřednictvím účetních pouček a postupů. Druhá část bakalářské práce konfrontuje teorii s praxí na společnosti operující na poli automobilového průmyslu. Práce stručně popisuje jak společnost za pomocí externí auditorské firmy řeší problémy s evidencí a hmotného majetku a popisuje průběh inventarizace v této organizaci
Vedoucí práce: odborný asistent VŠE Procházka David
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses