Využití fondů EU na financování dopravní infrastruktury - Šamánek, Jiří; Šmídek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Ve své práci popisuji způsoby financování dopravní infrastruktury v ČR. Stručně představím národní zdroje financování a hlavní část práce věnuji zdrojům evropským. Zabývám se zejména operačními programy a jednotlivými evropskými fondy, které mají pro ČR zásadní vliv. Součástí práce jsou přehledné tabulky zobrazující výdaje poskytnuté na jednotlivé dopravně-infrastrukturální projekty a stav jejich dokončenosti k 31.12.2007
Vedoucí práce: Petr Šmídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses