Daňová evidence - Koukolíková, Lucie (2008)
Práce popisuje hlavní principy a zásady vedení daňové evidence, charakterizuje osoby, které daňovou evidenci vedou a také objasňuje přechod z daňové evidence na vedení účetnictví. Dále se zabývá konstrukcí základu daně a výpočtu daně z příjmů fyzických osob. Teoretické znalosti jsou v závěrečné části demonstrovány na dvou příkladech z praxe