Daňová evidence - Koukolíková, Lucie; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce popisuje hlavní principy a zásady vedení daňové evidence, charakterizuje osoby, které daňovou evidenci vedou a také objasňuje přechod z daňové evidence na vedení účetnictví. Dále se zabývá konstrukcí základu daně a výpočtu daně z příjmů fyzických osob. Teoretické znalosti jsou v závěrečné části demonstrovány na dvou příkladech z praxe
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses