Ekonomická analýza bodového systému přijatého zákonem č.411/2005Sb. - Linka, Milan; Šťastný, Dan, 1974-; Chytilová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá problematikou nově přijaté legislativy regulující oblast dopravy. Hlavní zájem je soustředěn na efekt zavedení bodového systému, který měl přispět ke zvýšení bezpečnosti dopravy. Analýza vychází z průřezových dat, která zaznamenávají vývoj ukazatelů popisujících bezpečnost dopravy a dohledovou činnost policie v jednotlivých správních krajích České republiky. Je prokázáno, že v tomto období nebyl zaznamenán statistický vliv změny v počtu dopravních policistů na úmrtnost při dopravních nehodách
Vedoucí práce: Dan Šťastný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses