Svobodné bankovnictví ve Švýcarsku pohledem rakouské školy - Šálek, Jakub; Kindlová, Eva, 1957-; Mučúch, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce ukazuje svobodné bankovnictví ve Švýcarsku jako alternativní způsob fungování peněžního systému. V první kapitole se zaměřuje na vznik rakouské školy jako samostatného ekonomického směru. Další kapitola navazuje s úvodem do koncepce svobodného bankovnictví. V následujících třech kapitolách je uveden politický a historický vývoj bankovnictví. Poslední část obsahuje pohled rakouské školy na důležité body vývoje
Vedoucí práce: Eva Kindlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses