Analýza personální práce ve společnosti AK, spol. s r.o. - Doležalová, Tereza (2008)
Práce popisuje a analyzuje personální činnosti ve společnosti AK. Cílem práce je odchalení metod a motivace pro provádění personalistiky v malé společnosti, zjištění nedostatků a navržení řešení, která budou pro společnost užitečná a aplikovatelná