Analýza personální práce ve společnosti AK, spol. s r.o. - Doležalová, Tereza; Šikýř, Martin, 1974-; Vybíral, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje a analyzuje personální činnosti ve společnosti AK. Cílem práce je odchalení metod a motivace pro provádění personalistiky v malé společnosti, zjištění nedostatků a navržení řešení, která budou pro společnost užitečná a aplikovatelná
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; odměňování; bakalářské práce; compensation; bachelor's theses