EKONOMIE AUT V CENTRECH ANALÝZA ALOKACE PARKOVACÍHO PROSTORU - Michálek, Jan (2008)
Práce se zabývá problematikou parkování v centrech měst. Popisuje politiku parkování tak, jak jí představuje mezinárodní odborná konference COST 342, mapuje východiska, nástroje a cíle parkovací politiky. V konkrétní části popisuje Integrovaný systém parkování v Hradci Králové a analyzuje koncesní smlouvu mezi městem a správcovskou společností. Závěrem práce je doporučení ohledně budoucího vývoje vztahu koncedenta a koncesionáře