EKONOMIE AUT V CENTRECH ANALÝZA ALOKACE PARKOVACÍHO PROSTORU - Michálek, Jan; Bartoň, Petr; Vorlíček, Jan, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou parkování v centrech měst. Popisuje politiku parkování tak, jak jí představuje mezinárodní odborná konference COST 342, mapuje východiska, nástroje a cíle parkovací politiky. V konkrétní části popisuje Integrovaný systém parkování v Hradci Králové a analyzuje koncesní smlouvu mezi městem a správcovskou společností. Závěrem práce je doporučení ohledně budoucího vývoje vztahu koncedenta a koncesionáře
Vedoucí práce: Petr Bartoň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses