EKONOMICKÉ ASPEKTY KLIMATICKÝCH ZMĚN - Schilla, Filip; Skopeček, Jan, 1980-; Janíčko, Martin, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce aplikuje ekonomickou teorii na problematiku klimatických změn. Cílem práce je popsat, jak se teorie globálního oteplování promítá do hospodářské politiky státu, prozkoumat problematiku klimatických změn pomocí standardních nástrojů ekonomické analýzy a posoudit efektivitu opatření proti klimatickým změnám. Na základě zjištěných poznatků jsou stanovena doporučení pro hospodářskou politiku
Vedoucí práce: Jan Skopeček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; hospodářská politika; klimatické změny; bakalářské práce; economic policy; climate changes; bachelor's theses