Slobodný softvér a jeho využite vo verejnom sektore v SR, ČR a svete - Klincková, Zora; Pokorný, Pavel, 1952-; Michl, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cieľom práce bude osvetlenie pojmu slobodný softvér a jeho porovnanie s inými druhmi softvéru. Popísané bude postavenie slobodného softvéru vo verejnom sektore rôznych krajín sveta vrátane Slovenskej a Českej republiky. Na konkrétnom príklade nasadenia bude možné pozorovať výhody a nevýhody tohoto druhu softvéru. Zmienené budú aj právne, ekonomické a bezpečnostné aspekty
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: veřejný sektor; software; volně šiřitelné programy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public sector; software; free computer software; bachelor's theses