SRI - Sociálně odpovědné investování - Pokorný, Lukáš; Hlaváč, Petr; Heřmanský, Pavel, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato práce si klade za cíl nahlédnout na tzv. sociálně odpovědné investování (SRI) jako na součást CSR (společenská odpovědnost firem) aktivit firem, ale i jako na individuální rozhodování jednotlivých investorů.. Podívám se na vývoj pojmu SRI, na jeho současnost a na možnou budoucnost. Popíšu významné burzovní indexy. Nakonec ekonomicky zhodnotím téma
Vedoucí práce: Petr Hlaváč
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses