Úloha projektů PPP v České republice Možnosti uplatnění PPP v regulaci silniční dopravy - Beránek, Jaromír; Veber, Jaromír, 1953-; Šnajdr, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce analyzuje možnosti uplatnění konceptu partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP) v oboru bezpečnosti dopravy. V teoretické části poskytuje základní informace o PPP a shrnuje dosavadní vývoj problematiky v České republice. Praktická část formou modelu partnerství ilustruje uplatnění soukromých radarů v rámci PPP a vyvozuje ekonomické přínosy pro zúčastněné subjekty. V závěru informuje o připravovaných změnách legislativy a možnostech aplikace PPP v dopravě do budoucna
Vedoucí práce: Vlastimil Karel Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; měření rychlosti; bakalářské práce; velocity measurement; bachelor's theses