Finanční podpora Evropské unie v oblasti přeshraniční spolupráce v cestovním ruchu České republiky a sousedních států - Oplová, Kateřina; Jarolímková, Liběna; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce nastiňuje základní přehled programů Evropské unie, které finančně podporují oblast přeshraniční spolupráce v cestovním ruchu České republiky a sousedních států. Člení se do několika částí, vždy podle období a programů, ze kterých se dalo a dá v jednotlivých obdobích čerpat. Pro přiblížení praxe byl sestaven dotazník, který se posílal zástupcům určitých projektů čerpajících z jednotlivých Operačních programů. Bakalářská práce tak demosntruje důležitost a klady finanční podpory Evropské unie v obasti cestovního ruchu ČR
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses