Ochrana spotřebitele ve zdravotnictví - Knopová, Martina; Horová, Olga; Chmel, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na ochranu spotřebitele ve zdravotnictví v ČR. Cílem práce je zmapovat stěžejní legislativní prameny pro oblast zdravotnictví se zaměřením na části upravující ochranu spotřebitele v tomto oboru. Dále se práce zabývá právy a povinnostmi pacientů a hlavními institucemi, které dohlížejí na jejich řádné dodržování. Také je zde zmíněna oblast výroby a distribuce léčiv jako jednoho z nejvíce užívaných produktů ve zdravotnictví. V praktické části je pomocí dotazníku zkoumána informovanost spotřebitelů a jejich názor na úroveň zdravotnictví v ČR
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses