Firemní kultura Kovohutí Příbram - Šimíková, Jana; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Firemní kultura je jedním ze základních prvků, které ovlivňují úspěšnost či neúspěšnost firmy na trhu. Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou firemní kultury, popisuje její prvky, funkce, projevy. V praktické části jsou poznatky aplikovány na českou společnost Kovohutě Příbram, která je zde zároveň představena. Důraz je kladen na zjištění úrovně zaměstnaneckých výhod a přístupu ke zaměstnancům včetně motivačních faktorů. Cílem práce je zhodnotit kulturu v podniku a nabídnout řešení pro zlepšení
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; motivace; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; motivation (psychology); employee fringe benefits; bachelor's theses