Analýza a měření výkonnosti neziskové organizace - Strolený, Petr; Francírek, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá výkonností, efektivností FreeNetů (resp. PilsFree). Občanské sdružení PilsFree je komunitní počítačová síť působící v Plzni a jejím okolí poskytující Internet. Práce porovnává kvality Internetu poskytovaný komerčními poskytovateli a PilsFree pomocí metod nákladově užitkové analýzy. Dále se věnuje výkonnosti Internetu poskytovaný Prahou 5. V poslední části porovnávám nákladovost na zřízení koncového bodu v závislosti na technologii
Vedoucí práce: František Francírek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses