Postoje mužov a žien k reklame - Hlohinová, Monika (2008)
Hlavným cieľom práce je zistiť názory študentov študujúcich v Českej a Slovenskej republike na reklamu ako súčasť života v dnešnej spoločnosti, rovnako ako aj súčasť predaja a tvorby procesu, ktorý pomáha propagovať a zviditeľnovať. Zistiť vnímanie intenzity reklamy v médiách a aké požiadavky by mala reklama spĺňať, aby bola pre študentov dostatočne zaujímavá