Postoje mužov a žien k reklame - Hlohinová, Monika; Zamazalová, Marcela; Dobrovodská, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hlavným cieľom práce je zistiť názory študentov študujúcich v Českej a Slovenskej republike na reklamu ako súčasť života v dnešnej spoločnosti, rovnako ako aj súčasť predaja a tvorby procesu, ktorý pomáha propagovať a zviditeľnovať. Zistiť vnímanie intenzity reklamy v médiách a aké požiadavky by mala reklama spĺňať, aby bola pre študentov dostatočne zaujímavá
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses