Úloha factoringu v tržní ekonomice - Hrejzková, Tereza; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce vymezuje ekonomickou roli factoringu, zhodnocuje dopady na jednotlivé subjekty factoringového vztahu. Práce je rozdělena na dvě části. První část se zabývá spíše teoretickým vymezením a vyjasněním factoringových skutečností, jako je vývoj factoringu a jeho poskytovatelů, názorné schéma průběhu jednotlivých druhů factoringu a ekonomický dopad na jednotlivé účastníky. Druhá pak analyzuje vliv factoringu na činnost konkrétní firmy, prostřednictvím vybraných finančních ukazatelů
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses