Postoje mužů a žen k reklamě na tabákové výrobky - Gregová, Alena (2008)
Práce zjišťuje postoje mužů a žen k reklamě na tabákové výrobky. Součástí práce bylo provedení primárního marketingového výzkumu, který byl zaměřen na výzkum názorů mužů a žen na reklamu na tabákové výrobky a dále na některé další oblasti spojené s problematikou kouření