Postoje mužů a žen k reklamě na tabákové výrobky - Gregová, Alena; Zamazalová, Marcela; Procházka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce zjišťuje postoje mužů a žen k reklamě na tabákové výrobky. Součástí práce bylo provedení primárního marketingového výzkumu, který byl zaměřen na výzkum názorů mužů a žen na reklamu na tabákové výrobky a dále na některé další oblasti spojené s problematikou kouření
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketingový výzkum; tabákové výrobky; bakalářské práce; marketing research; tobacco products; bachelor's theses