Postavenie životného poistenia pri krytí úverového rizika - Pastuchová, Barbora; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V súčasnosti je životné poistenie prostriedok zaistenia takmer každého z nás. Je to produkt, ktorý je možné využiť na krytie rizík a súčasne je vhodným nástrojom na sporenie. Dnes je mnohokrát využívané aj ako zaistenie finančného záväzku. Táto práca analyzuje využitie 3 typov životného poistenia pri zaistení úveru, konkrétne hypotekárneho úveru a poskytuje prehľad o tom, kedy je vhodné si zvoliť danú variantu
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses