Riadenie podporných činností v Českej národnej banke - Frič, Peter (2008)
Práca sa zaoberá riadením podporných činností v Českej národnej banke. Teoretická časť poskytuje ucelený pohľad na teóriu lean managementu a facility managementu (FM). Praktická časť aplikuje túto teóriu na Českú národnú banku. Cieľom práce je podrobná analýza vybraných podporných činností a návrh ich alternatívneho zaistenia