Riadenie podporných činností v Českej národnej banke - Frič, Peter; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca sa zaoberá riadením podporných činností v Českej národnej banke. Teoretická časť poskytuje ucelený pohľad na teóriu lean managementu a facility managementu (FM). Praktická časť aplikuje túto teóriu na Českú národnú banku. Cieľom práce je podrobná analýza vybraných podporných činností a návrh ich alternatívneho zaistenia
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses