Financování v regionálním školství v České republice - Hrachovcová, Lucie (2008)
Práce je zaměřena na analýzu hospodaření ZŠ a MŠ Prostějov, Kollárova ul. 4. V teoretické části se zabývá popisem vzdělávací soustavy v ČR a financování regionálních škol