Financování v regionálním školství v České republice - Hrachovcová, Lucie; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je zaměřena na analýzu hospodaření ZŠ a MŠ Prostějov, Kollárova ul. 4. V teoretické části se zabývá popisem vzdělávací soustavy v ČR a financování regionálních škol
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses