Úprava přeshraničního platebního styku - Kroulík, Martin; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce se zaměřuje na popis právní úpravy a fungování přeshraničního platebního styku. Jsou zde charakterizovány legislativní normy, na jejichž pozadí je přeshraniční styk v České republice a Evropské unii provozován a také přehled platebních systémů a souvisejících organizací umožňujících jeho realizaci. Nakonec se práce zabývá budoucím vývojem a legislativou v přeshraničním platebním styku
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses