Analýza rozpočtu obce a vlivů na něj působících - Kučerová, Zuzana; Sedmihradská, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce je věnována analýze rozpočtu vybrané obce, v tomto případě Černošic. Cílem práce je přiblížení základních pojmů a vztahů, které se týkají rozpočtové tematiky. V období let 2001 až 2006 zkoumá vývoj jednotlivých položek příjmů a výdajů a snaží se odhalit, zda jsou z rozpočtu obce patrné jeho reakce na aktuální okolní dění. V případě Černošic se jedná o obec s rychle rostoucím počtem obyvatel během posledních několika desítek let. Vliv tohoto růstu by měl být v rozpočtu patrný. V úvahu jsou brány i další možné vlivy, které by mohly na rozpočet obce během zkoumaného období působit
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses