Získavanie a výber zamestnancov - Andrejková, Marianna (2008)
Získavanie a výber zamestnancov je neodmysliteľnou súčasťou, každého podniku. Výsledky podniku a dosahovanie podnikových cieľov sú výsledkom práce zamestnancov a preto je v záujme podniku zamestnávať tých najlepších.Nakoľko som zamestnancom spoločnosti AXA Assistance rozhodla som sa v spolupráci s personálnym oddelením popísať tento proces v spomínanej spoločnosti. Cieľom mojej práce je popísať činnosť získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti AXA Assistance a navrhnúť vhodné opatrenie pre zlepšenie tohto procesu