Získavanie a výber zamestnancov - Andrejková, Marianna; Šikýř, Martin, 1974-; Lacko, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Získavanie a výber zamestnancov je neodmysliteľnou súčasťou, každého podniku. Výsledky podniku a dosahovanie podnikových cieľov sú výsledkom práce zamestnancov a preto je v záujme podniku zamestnávať tých najlepších.Nakoľko som zamestnancom spoločnosti AXA Assistance rozhodla som sa v spolupráci s personálnym oddelením popísať tento proces v spomínanej spoločnosti. Cieľom mojej práce je popísať činnosť získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti AXA Assistance a navrhnúť vhodné opatrenie pre zlepšenie tohto procesu
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses