Finanční analýza společnosti Dino Toys,s.r.o. - Jiránek, Lukáš (2008)
Cílem této práce bylo vypracování finanční analýzy společnosti Dino Toys,s.r.o. a na základě získaných informací vyhodnotit finanční zdraví podniku. Tato práce vycházela z dat získaných z účetních výkazů za roky 2000 až 2007. Práce je rozdělena do dvou částí. První je věnována teoretickým východiskům zpracování finanční analýzy. Druhá část se věnuje zpracování finanční analýzy společnosti Dino Toys,s.r.o.. Závěr práce se zabývá hodnocením finanční situaci podniku a návrhy možných řešení konkrétních problémových situací