Finanční analýza - Blaha, Petr; Neumaierová, Inka, 1960-; Pasek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza společnosti Slůně - svět jazyků s.r.o. poskytuje vedení firmy informace o finančním zdraví včetně srovnání s konkurencí v oboru
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses