Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Verner, Radim (2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční situaci společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Práci jsem rozdělil na několik částí, z nichž nejvýznamější je část teoreticko-metodologická a část praktická, ve která je stěžejním úsekem celé práce.V praktické části aplikuji metody a postupy popsané v části teoretické. Na základě zjisřěných výsledků hodnotím společnost Plzeňský Prazdroj, a.s. jako finančně zdraví a prosperující podnik