Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Verner, Radim; Sieber, Martina; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční situaci společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. Práci jsem rozdělil na několik částí, z nichž nejvýznamější je část teoreticko-metodologická a část praktická, ve která je stěžejním úsekem celé práce.V praktické části aplikuji metody a postupy popsané v části teoretické. Na základě zjisřěných výsledků hodnotím společnost Plzeňský Prazdroj, a.s. jako finančně zdraví a prosperující podnik
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses