Financování základního školství v ČR - Neprašová, Tereza; Urbánek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Ve své práci jsem se zabývala analýzou zdrojů určených k financování základního školství v České republice. Pozornost je věnována normativní metodě financování školství a postupům přerozdělování finančních prostředků Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy krajským úřadům a školským zařízením prostřednictvím republikových a krajských normativů. Praktická část práce je orientována na konkrétní Základní školu T. G. Masaryka na popis jejího tříletého období hospodaření a současného rozpočtového roku. Cílem mé analýzy je zhodnocení hospodaření školy, nalezení ovlivňujících faktorů a možného zlepšení
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses