Význam manýrismu a baroka pro cestovní ruch na Sicílii - Lautnerová, Anna; Netková, Jarmila; Raabová, Tereza, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce popisuje význam manýristické a barokní architektury pro cestovní ruch na Sicílii. Rámec práce vytváří charakteristika cestovního ruchu Itálie a Sicílie a analýza výskytu manýristické a barokní architektury v těchto oblastech. Práce poté popisuje specifika sicilského baroka, analyzuje současný stav tohoto druhu dědictví na Sicílii, jeho využití a zapojení do cestovního ruchu ostrova. Jsou navržena také některá opatření pro zvýšení návštěvnosti těchto atraktivit
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses