Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen, a.s. - Zbožínek, Pavel (2008)
Bakalářská práce se skládá ze dvou částí - teoretická a praktická. V teoretické se nachází podstata finanční analýzy a především použitý metodický aparát. V praktické části je popis společnosti se samotnou finanční analýzou