Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen, a.s. - Zbožínek, Pavel; Sieber, Martina; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se skládá ze dvou částí - teoretická a praktická. V teoretické se nachází podstata finanční analýzy a především použitý metodický aparát. V praktické části je popis společnosti se samotnou finanční analýzou
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses