Ekonomika medzinárodného obchodu s futbalovými hráčmi - Kováč, Milan; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Holeščák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca sa zaoberá popisom a ekonomickými aspektami medzinárodného obchodu s profesionálnymi futbalovými hráčmi. Cieľom práce je poskytnúť obraz o medzinárodnom transferovom systéme a zainteresovaných subjektoch. Súčasťou je taktiež monitoring činnosti agentov FIFA vo svete, detailnejší pohľad na situáciu v ČR a na Slovensku. Na záver je prezentovaný konkrétny príklad medzinárodného prestupu profesionálneho hráča
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses