Jak si založit podnik - Cihelka, Matěj (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na proces založení podniku. Definuje základní pojmy týkající se podnikání, analyzuje rozhodnutí stát se podnikatelem, srovnává jednotlivé právní formy podnikání, podtrhuje důležitost zakladatelského projektu. Bakalářská práce podává podrobný návod k založení společnosti s ručením omezeným