Jak si založit podnik - Cihelka, Matěj; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce je zaměřena na proces založení podniku. Definuje základní pojmy týkající se podnikání, analyzuje rozhodnutí stát se podnikatelem, srovnává jednotlivé právní formy podnikání, podtrhuje důležitost zakladatelského projektu. Bakalářská práce podává podrobný návod k založení společnosti s ručením omezeným
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; společenská smlouva; bakalářské práce; business; social contract; bachelor's theses