Finanční analýza Třineckých železáren, a.s. - Boráňová, Andrea; Boukal, Petr, 1962-2022; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce zkoumá finanční zdraví podniku Třineckých železáren, a.s. z pohledu externího uživatele účetních informací. V rámci finanční analýzy je provedena horizontální, vertikální a poměrová analýza, dále analýza pracovního kapitálu. Společnost je poměřována bilančními pravidly, souhrnnými hodnotovými modely a srovnána s odvětvím
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; hutní průmysl; bakalářské práce; metallurgical industry; bachelor's theses