Tematizácia bankových produktov pre retailovú klientelu. Komparácia postupov bánk v ČR a SR. - Gavorníková, Zuzana; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalárska práca sa zaoberá vzťahom medzi bankou a retailovým klientom z hľadiska poskytovania bankových produktov, konkrétne hypotekárnych úverov. V prvej kapitole je vyzdvihnutý význam klienta pre banku. Ďalšia časť práce v stručnosti komentuje dnešnú situáciu na českom a slovenskom hypotekárnom trhu a pojednáva o jednej z najdôležitejších potrieb v živote človeka, o bytovej potrebe. Druhá kapitola sa komplexne zaoberá produktom hypotekárny úver z pohľadu českej i slovenskej právnej úpravy a popisuje pestrú paletu výhod, ktorú ponúkajú banky klientom. Obsahom záverečnej časti kapitoly je prehľad niekoľkých parametrov jednotlivých hypotekárnych úverov, ktoré majú v ponuke vybrané české a slovenské banky
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses