Projekt datové migrace ze systému proALPHA na mySAP ERP realizovaný společností GSC Consulting, s.r.o. / GSC Beratung GmbH - Pala, Miroslav (2008)
Projekt je datovou migrací ze systému proALPHA do systému SAP, realizovaný společností GSC Beratung GmbH / GSC Consulting, s.r.o. pro společnost HUBTEX Maschinenbau GmbH jako zadavatele zakázky. Před zahájením projektu byl dodavatelem vytvořen hrubý plán, na jehož základě bylo rozhodnuto o přijetí / nepřijetí projektu. Cílem bakalářské práce je vytvořit skutečný plán projektu, který by zohledňoval veškeré jeho faktory a rizika, a následně udělat zhodnocení, jaké by to mělo dopady na řízení celého projektu ve srovnání s tím, jak to bylo ve skutečnosti