Projekt datové migrace ze systému proALPHA na mySAP ERP realizovaný společností GSC Consulting, s.r.o. / GSC Beratung GmbH - Pala, Miroslav; Habrmanová, Blanka; Höfer, Albert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Projekt je datovou migrací ze systému proALPHA do systému SAP, realizovaný společností GSC Beratung GmbH / GSC Consulting, s.r.o. pro společnost HUBTEX Maschinenbau GmbH jako zadavatele zakázky. Před zahájením projektu byl dodavatelem vytvořen hrubý plán, na jehož základě bylo rozhodnuto o přijetí / nepřijetí projektu. Cílem bakalářské práce je vytvořit skutečný plán projektu, který by zohledňoval veškeré jeho faktory a rizika, a následně udělat zhodnocení, jaké by to mělo dopady na řízení celého projektu ve srovnání s tím, jak to bylo ve skutečnosti
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses